dimecres, de desembre 31, 2008

Tres milions per doblar l'espai del CAP de Cervera i ampliar serveis

http://www.segre.com/index.php?id=225&no_cache=1&tx_ttnews[tt_news]=17832&tx_ttnews[backPid]=244&cHash=3b76956787


Les obres es podrien adjudicar al gener i començar al febrer.

 

L'empresa pública Gisa, que depèn de la conselleria de Política Territorial, ha tret a concurs les obres d'ampliació del CAP de Cervera per tres milions.

 

| Cervera

 

Les obres d'ampliació del CAP de Cervera i de reforma de les instal·lacions actuals podrien començar a principis de l'any que ve, després que l'empresa pública Gisa (que depèn de la conselleria de Política Territorial) hagi tret a concurs l'execució del projecte (2.844.752 euros), la direcció de l'execució (98.184 euros) i la direcció de les obres (60.691). Les ofertes que optaran a portar a terme aquests tres projectes es coneixeran entre el 15 i el 20 de gener i podrien ser adjudicades a finals d'aquell mateix mes.

 

Segons les últimes dades de la conselleria de Salut, l'ampliació del centre d'assistència primària implicarà doblar la superfície de les actuals instal·lacions i guanyar espai per a la zona d'aparcament. L'edifici de nova construcció comptarà amb cinc plantes, segons els estudis que figuren en les clàusules del concurs: dos de subterrànies, la planta baixa i dos pisos, que inclouran serveis com l'àrea de diagnòstic per la imatge; centre d'urgències d'atenció primària; pediatria i educació sanitària.

 

L'edifici actual serà reformat i tindrà dos plantes subterrànies i la planta baixa. S'hi ubicaran, respectivament, les àrees de personal sanitari; de personal de transport; d'urgències d'atenció primària; una zona d'instal·lacions; l'àrea de medicina general i la zona d'administració.

 

Salut va descartar al març inicialment portar a terme l'ampliació a la zona de l'edifici modernista de la Serradora Martí

Etiquetes de comentaris: , ,