divendres, de maig 08, 2009

Casar-se a la Universitat de Cervera costarà 150 euros


El paranimf va ser utilitzat recentment per al campionat de billar.



http://www.segre.com/index.php?id=225&no_cache=1&tx_ttnews[tt_news]=
35332&tx_ttnews[backPid]=244&cHash=db4747455e

COMARQUES: SERVEIS Els actes socials sense ànim de lucre seran gratuïts

Casar-se a la Universitat de Cervera costarà 150 euros

Aprovat el reglament que gestionarà l'ús de l'edifici

X. Santesmasses | Cervera
La comissió d'administració de la Universitat de Cervera ha aprovat aquesta setmana la normativa d'usos de l'històric edifici universitari. Així, per exemple, l'edifici podrà utilitzar-se ara per celebrar casaments, encara que pagant un cost de 150 euros.
El monument és utilitzat de forma habitual en celebracions com l'Aquelarre, el Curs Internacional de Música, o la Fira de Sant Isidre d'aquest mes. No obstant, una vegada finalitzades les obres de recuperació del paranimf i de la consolidació dels sostres i teulades s'ha establert una normativa per facilitar l'ús i la projecció turística d'aquest monument de 10.000 metres quadrats de superfície.
En principi, es reglamenta per a la utilització dels patis davanters, que compten amb una superfície de 1.600 metres quadrats, i per al paranimf universitari, amb una capacitat per a 500 persones. Per als actes amb finalitats socials i culturals no lucratives s'estableix que tindran caràcter gratuït i el cost de l'ús serà assumit per la Paeria.
Pel que fa als actes privats, es debatrà segons el tipus d'acte. Usar per exemple el paranimf universitari per celebrar cerimònies, com és el cas d'un casament, tindrà un cost de 150 euros.
La normativa també estableix l'ús per a les visites guiades, que comprèn els tres itineraris turístics setmanals que s'ofereixen del monument perquè no coincideixin amb l'horari lectiu.
S'ha d'assenyalar que la comissió d'administració de la Universitat de Cervera està formada per les conselleries d'Educació i Cultura de la Generalitat, l'ajuntament de la capital de la Segarra, el consell comarcal, la Universitat de Barcelona i la Universitat Nacional d'Educació a Distància (UNED).

Etiquetes de comentaris: , , ,